Jag är väldigt öppen med om att jag gjort en operation. Jag tycker det är skönt och inget att hymla om. Jag gillar ju även att gå ut och äta med jämna mellanrum och jag brukar enkelt förklara att jag gjort en magoperation och kan inte äta mer än en barnportion.

Aldrig några problem. Eller jo, det finns en restaurang i Borås som jag faktiskt sluta äta på då dom ”bara” (även fast dom inte behöver) ger 10% rabatt. Jag tycker ca 180;- för att äta en extremt ordinär buffé är att ta i så jag följer glatt med när min dotter vill äta där, men jag äter innan.

När jag opererades fick jag ett kort av sjukvården som intygar att jag gjort en operation, men IOM att jag aldrig behövt använda det har jag valt att inte ha den i plånboken.

Idag var faktiskt första gången jag som en resturang önskade se ett intyg. Jag förklarade, sa att jag gladeligen kunde visa mina ärr eller liknande. Restaurangen sa att det inte behövdes men fÖrklarade vänligt att dom brukar vilja se det, men det är ok denna gången. Grymt bra av dom och jag köper definitvt att dom önskar se det, så jag ska bli bättre att ta med mig det. Ömsesidig respekt!

Restaurangen var Spökbaren Gasten på Liseberg! Kredd! Så om ni åker till Liseberg, riktigt bra mat till bra pengar! Men glöm inte ert kort, och har ni inte ett kort från er sjukvård, ring er klinik och kolla om ni kan få ett!

5+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.