Hej på er!

Sitter nu i soffan efter att ha tagit en långpromenad med Frasse i ett kallt men vackert Falun idag. Imorgon 07:30 ska jag infinna mig i Mora, på avdelning 63! De är nu äntligen dags för min gastric bypass. Shit va tiden har gått fort, såhär i efterhand så känns de som om jag skickade in remissen förra veckan, fast det egentligen är över ett år sedan.

Jag har tagit fram väskan, packat ner lite smått. Laddare till mobilen, hörlurar, underkläder, mjukisbyxor….ja lite smått och gott. Kan egentligen inte fatta att de är dags imorgon, men känner mig så otroligt redo men är såklart ändå nervös. Väldigt nervös! Väldigt jätte nervös! :-/

Idag är också sista dagen med pulverdiet! HURRA!! Vägde mig imorse och vågen stod på 141,3kg så dessa fyra veckor har gett en total viktnedgång på 12,1 kg, vilket jag är jätte nöjd med! Kommer inte att sakna pulvret de kan jag lugnt säga. Nog för att det har gått bra dessa 4 veckor, men nu ska de bli fint att efter operationen få äta andra soppor, hemlagade. Om man nu ens är sugen på de efter operationen, vad vet jag?

Jag lovar, att under nästa vecka, lite beroende på mående så kommer det att komma ett längre inlägg! Och ett inlägg med lite bilder, har varit lite dålig med de. Men just nu så är mina nerver lite ”all over the Place” 🙂

Nu vill jag bara gosa med Frasse, snart hämta maken på jobbet och sen bara hem och mysa.

Kom på en grej…..mitt i de myset ska jag ju också ta min spruta i magen. Klockan 20:00 ska jag ta min Fragmin spruta. Jag har jobbat inom sjukvården hela mitt yrkesverksammaliv, tagit prover osv. Men att ge sig själv en spruta?! No no no no no….herregud! Får se hur de går!

 

Ta hand om er! Och var rädd om varann!

 

Återkommer med ett längre inlägg och med bilder efter operationen!

 

Kram

 

// Kristian

 

 

16+

Kommentarer

Be maken din att ge dig sprutan. 12 kg, fantastiskt bra jobbat! Stort lycka till imorgon, det kommer att gå bra!

0

Tack snälla! Jonas är mer skraj för sånt, tog den själv framför spegeln och UTAN att blunda..gick galant! Hahah

0

Hej Kristian. Lycka till i morgon, så spännande.

Jag har tagit fragminsprutor förr, jag tyckte det var lättare att sticka själv än att nån annan gjorde det.

Jag fick avslag på min första egenremiss, men ska den som ger sig. Jag såg i förra inlägget att vi är grannar mer eller mindre, mitt hus syns i bilden 🙃

Lycka till det kommer att gå kanon!

0

Hej, tack….nu är operationen gjord och allt har gått bra. Går också bra med sprutorna faktiskt….nej men gud bor du också på Knoppen? Va kul! 🙂

0

Fantastiskt vilket jobb du gjort, och hoppas att det gick bra med operationen. Blir spännande att läsa ditt nästa inlägg!

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.