Hoppas ni  haft en toppen sommar! ☀️

Själv har jag jobbat natt hela sommaren och sitter nu äntligen på min semester och bara njuter. Sen efter dessa 2veckor är de dags o jobba några dagar till innan man åker på sin första efterlängtade semester till Turkiet, första resan överhuvudtaget utomlands. Så de kommer bli riktigt spännande och kul.

Tiden bara flyger förbi, känns som hela sommaren bara gått förbi helt. Antagligen för man bara jobbat och sovit hela sommaren mer eller mindre. Även förberett mig inför de nya jobbet som startar i oktober. Ska bli så sjukt kul och få vara med i ett ny öppnat boende.

Första sommaren med gastric sleeve, ja hur har de gått.. nja. Min vikt platå består sedan typ april. Men jag har fått in riktigt bra rutiner på träning 5dagar i veckan, styrketränar gårdagens och försöker bygga muskler och forma kroppen.

Kan säga att de inte var de enklaste att gå från dagjobb där man hade fasta rutiner på mattider jobbpassen som på ens lediga dagar, till nattjobb o vissa dagar vart de ”vanliga” rutiner o andra dagar när man jobbade fick lunchen blir vid 16:00 osv osv. De var lite planering som krävdes. Och inte småäta under nattpasset. Ja, utmaning blev de. Hur gör ni som jobbar natt?

Jag har nog vart väldigt ” mer mer mer mer” måste ner i vikt, inte hur jag mår. Men jag är ändå skapligt nöjd, jag har insett att -35kg är mycket på dessa få månader sedan operationen i November gjordes. Jag har ju hela livet på mig, varför stressa? Varför jämföra?

Jag har vunnit redan så mycket. Och jag mår så mycket bättre. Hur mycket bättre kommer inte resten av livet bli då?

Förra veckan tog jag nya blodprover inför sköldkörteln, vilket inte är kontrollerad sen innan operationen. Så nu är jag lite nervös inför Torsdagens läkarbesök. Har den blivit bättre av att jag blivit bättre? Sämre? Fortfarande på ett stabilt läge men ändå inte okej? De får väntas och se, men tankarna snurrar.

Men nu ska jag pyssla med min dotter som fixat fram så vi kan göra påskkort såhär i slutet på augusti.

Ha en toppen vecka. Kram på er 🌸

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

Vanor
Maria
0 26 september 2022

Vanor

Hej Veckorna rullar på, vi lämnar snart september bakom oss och jag vet inte riktigt vart tiden tog vägen. Eller jo...