I torsdags var jag i Stockholm på återträffen Capio CFTK anordnar efter ca 6månader när man gjort en operation hos dom. Man träffar flera andra opererade, dietist, kirurg och fysioterapeut. Dom bjuder på mat och en riktigt rolig dag.

Min operationsgrupp bestämde alla att gå samma dag, vilket var kul att få träffa (nästan) alla tjejer igen. Även en jag lärt känna via Instagram fick jag träffa i verkligheten. Och de är de här som är så kul, vad sociala medier kan göra. Man träffar och klickar med så härliga människor som vet precis vad man genomgår, man kan prata på ett annat sätt. Reflektera och diskutera om allt.

Som sagt, en riktigt trevlig dag. Tills jag vägde mig. -30kg är jag på, men siffror efter mina fett % trodde jag skulle vara något högre än de som visa sig och de förstörde mig helt. Jag vet, de borde inte göra de. Men där o då, kände jag mig så värdelös fast jag vet att de är ju grymt jobbat.

nu är de Måndag, så ett par dagar har gått. Jag bestämde mig ganska fort för inte hänga läpp mer utan göra något åt saken, jag fick en bh motivation av siffrorna, och dagen i sig vi fick vara med om. Jag köpte mig en ny våg, jag börjar från o med idag fylla i mat-hälsodagbok, jag har lagt upp planering för mat hela veckan och träning. Inte stenhårt, för jag ska ändå göra en förändring livet ut, inte tröttna efter 2veckor.

idag känns de bra, idag känns siffrorna okej. Idag känner jag mig bra, nöjd och grym 🌸

 

 

Kommentarer

Visst är det trevligt att få komma på deras återträff 😊
Angående siffrorna så är det så jäkla sjukt hur de påverkar oss så mycket 🙈 Tyvärr mest till det megativa. Försök att se det som faktiskt hänt, – 30 kg är ju jättemycket!! 😊👍🌟 Ta en dag i taget och gör bra val som får hela dig att må bra! Kram 🤗

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.