Vissa dagar känner jag inget, andra dagar känner jag massor. Idag är det massor.
Vissa dagar är hjärnspöken många och vill återgå till ett gammalt beteende, vissa dagar vill dom kämpa för dom vet att det är och blir bättre. Idag kämpar vi.

Det är inte alltid en dans på rosor att gå ner i vikt för mig, inte heller med en gastric sleeve. Men den har fått mig gå ner -30kg på 5,5 månad, vilket jag aldrig hade klarat utan den. Men från att ha ett visst beteende o äta rutiner till att behöva programmera om sig själv var tufft, är tufft. För mig del är hjärnan den jobbigaste biten att ändra.

Men idag vakna jag, såg skillnad. Så här är lite för och efter bilder. Alla förebilder är någon gång från förra året. Häftigt!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.