hejhej på er, det var ett tag sedan.

Här bara flyter allt ihop, dagarna går. Man försöker fylla dom med aktiviteter för fullt medans solen vistas och hinna med hemmet när regnet faller. Alltid finns de något.

Något jag verkligen tänkt på. Det är inte alltid lätt, det är ingen genväg. Vissa dagar går lättare än andra.

Jag har min första sommar som gastric sleeve opererad, vanligtvis äter jag dåligt när värmen kommer men då med hungerkänslor som finns. I dagsläget är de svårare för mig, jag glömmer bort att äta för jag fokuserar på att dricka och börjar jag fokusera på äta glömmer jag bort att dricka.

Att göra en gastric sleeve är ingen genväg, de är inte alltid en dans på rosor.

Jag är ständigt rädd för gå upp i vikt, rädd för att förstöra det jag gått ner nu.. De blir inte bättre nu när jag har min första långa platå, vilket betyder jag står still i vikt. I ca 2 månader nu.. Jag stirrar i spegel, jag testar kläder, jag blir lite galen ibland, har jag gått upp i vikt? Är de över? Hjärnspöken tar över, överröstar med hur man ska göra.

Nej men jag känner inte mig färdig i min viktnedgång.

Min kost kanske inte är den bästa just nu heller, försöker hitta nya recept. Mera protein, bli mer hjärnstark mot små ätande. Så har ni några tips o idéer, kanske recept så dela gärna med er till både mig och andra som läser.

Nu har jag även börjar jobba natt igen, tar min ”sommar” semester i september. Sen börjar jag ett nytt jobb i oktober, enbart vaken natt. Vilket har vart även för lite utmanande i hur, vad o när jag ska äta. Men lite kontakt med dietist från Capio CFTK så fick man lite tips o trix även för hur man ska tänka.

Hoppas ni har en bra sommar 🌺

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg