Hej på er!

I början av veckan så fick jag ett mycket spännande paket ifrån Baricol med lite blandade produkter för att kunna testa vilken av dem som passar mig bäst.

Jag har nu testat alla produkter, olika dagar, och vet ni vad jag kom fram till? Att jag inte kan bestämma mig! Vissa dagar när jag haft det ganska lugnt så har pulvret och brustabletterna passat bäst, och när jag varit på språng hela dagarna så har tuggtabletterna eller sväljtabletterna passat mig bäst. Pulvret är PERFEKT att blanda i smoothies, eller som jag gjorde idag – blandade det med mosade bär och hade till mina kesoplättar!

I  och med att jag fortfarande är sjukskriven så har jag heller inte kunnat skapa någon bra rutin gällande mina vitaminer och mat än. Jag vet ju vad som funkar när jag är hemma, men hur kommer det fungera när jag börjar jobba om en vecka igen? Jag får återkomma med uppdaterad rutin när vardagen återgått till det normala igen. Men i nuläget: ALLA produkter är så så så bra! Det är rätt skönt att kunna variera lite också ?

Allt gott!

/Jasmine

Baricols olika produkter

2+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.