Hej!

Det var ett tag sen. Igen… Jag trodde inte det skulle vara såhär svårt att anpassa sig till sitt nya liv. Speciellt inte när huvudet är kvar i ens gamla jag.

Sen jag skrev sist har jag jobbat, haft semester och börjat jobba igen. Under min semester så har jag nästan bara varit hemma. Mitt mål var att försöka hitta tillbaka till mina 6-7 mål om dagen, men jag misslyckades totalt. Det blev 4, max –  Och alldeles för lite vatten. Känslan att av känna sig misslyckad och att operationen inte fungerar var och är fruktansvärd. Jag vet ju att den funkar, det går bara lite segt just nu.

Sen jag kom tillbaka  till jobbet har det iallafall gått bättre. Det blir lite fler måltider, lite mer vatten och lite mer motion. Perfekt! Och vågen rör sig nu neråt igen! Hurra! 😄

Här får ni en januari vs. augusti:

Min första sommar som opererad har ändå fungerat bra. Bättre än förra sommaren som icke opererad. Trots vissa dagar med otrolig värme, så var jag inte alls lika slut och svettig som förra sommaren, haha!

Jag trodde dock aldrig att det svåra med den här resan var att äta. Jag trodde tvärtom. Att det skulle vara svårt att anpassa sig och ”bara” få äta så lite. För mig känns nästan varje måltid som en hel familjepizza. Inte alltid så kul.

Nåväl, jag ville bara kika in och säga hej. Jag har inte försvunnit, jag har bara lite fullt upp att sortera kaoset i mitt huvud. Men jag kommer tillbaka. Håll utkik bara 😊

 

Jag ska bli bättre på det här med bloggandet. Det kommer.

Kram så länge!

/Jasmine

Kommentarer

Oj sån skillnad från då och till nu! Jag funderar också på det där med hur svårt det kommer bli med maten….hmmm måste komma in i ett bra tänk från början, och hålla det, det låter ju så enkelt, men jag vet att det inte är det.

Kram/Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.