Ja, ni läste rätt. Jag är gravid! 😭

Jag har så länge länge länge väntat på att få kunna berätta det här. Därav min tystnad här på bloggen. Ni kanske minns mitt första inlägg, där jag skrev att min största mål med min operation var att kunna bli gravid och orka med en graviditet – Och NU har jag nått mitt mål!

Efter år med pcos och oregelbunden mens är jag nu här. Gravid. Jag är så himla lycklig (men också skiträdd, såklart)!

Jag gick idag in i vecka 15. Veckorna fram tills nu har varit jobbiga, som de säkert kan vara vid en graviditet vanligtvis också, men om än mer kanske om man är magsäcksopererad. Jag ska berätta mer om detta och mina gravidkrämpor i ett kommande inlägg!

Innan jag opererade mig var detta det jag mest googlade på: hur det är att vara opererad och gravid, hur det känns och funkar med mat osv när man är opererad och gravid, om man kan spy under graviditeten när man är opererad osv. Allt detta ska jag berätta för er och berätta vad och hur jag upplever dessa månader!

Jag ville iallafall bara tala om att jag är  tillbaka nu, med massor att skriva om, massor att berätta och så mycket spännande framför mig! Hoppas ni vill hänga med på denna resa, och om allt går som det ska kommer det lilla hjärtat titta ut i juli ❤️

 

/Jasmine

Kommentarer

Jag opererades 6 månader efter min förstfödda och blev gravid 11 månader efter operation. Allt gick super! Fick min andra son i juli 2019 🙂
Kommer ihåg att jag också googlade en massa. Öppen för frågor om du har några 🙂

Hej jag har också gjort min viktoperation gastric sleeve 22 mars 2021 för två månader sen mitt mål är som du skrev också att jag vill bli gravid för jag har pcos men ja väntar 1 år eller kan man försöka tidigare ja bara längtar har väntat 8 år längtar ja bär mitt barn nån gång i livet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.