Hej på er!

Long time, no see. Jag har verkligen haft en riktig bloggtorka. Jag jobbar, kommer hem, sover, jobbar, kommer hem, sover – det är ungefär så mina dagar ser ut. Och energin är i botten. Hur har det blivit för er andra som är opererade? Jag är ju fortfarande rätt så nyopererad. Känner då jag har långa arbetsdagar (ofta 11-21), där jag ofta får svårt att finna tiden till att äta, gör att all ork bara försvinner. När jag sen väl är ledig – då vill jag bara vara LEDIG! Jag behöver finna en rutin som passar mitt vardagliga liv. Allt var så enkelt när man var sjukskriven. Då satte jag bara klockan, åt efter varje två timmar, OCH hann med vatten däremellan. Nu hinner jag knappt vatten och det kanske blir fyra måltider om dagen. Eller fem. Om jag har tur. Det är faktiskt bättre de dagar jag är ledig, men kanske är det någon av er som läser som har tips på hur man kan få ordning på torpet? Skriv gärna isåfall!

Men nog om det! Förra veckan så var jag i Göteborg och fick bland annat träffa de andra bloggarna här på Levdittliv. SÅ KUL!! Jag tycker verkligen det är så inspirerande att få träffa människor som gör samma eller ligger lite före i den resan som jag själv gör nu. Man lär sig så himla mycket! Vi fick lära oss massor av intressanta saker under dagen, sen käkade vi lunch på restaurang och senare på eftermiddagen var det en liten after work. Det var så himla trevligt, och jag hoppas verkligen att vi gör om det snart igen!

Jag lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera. Nu fick det bli ett litet kort inlägg. Jag ska bara finna min energi igen… 🙂

Allt gott!

/Jasmine

 

 

 

 

Kommentarer

Jag hoppas du hittar din energi igen…..
Jag själv jobbar 24 timmars arbetspass och det var inte lätt i början…..
Med en jourtelefon i fickan och hela tiden igång var det omöjligt att äta var tredje timme och då 20 minuter. No way…. men det blir bättre med tiden, magen vänjer sig väl……så jag håller tummarna
Mvh Lotta

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg