Hej på er 🙂

Oj(!!!!) vad förra veckan gick fort – Jag hann knappt med! Det var agraffborttagning, besök på vårdcentral, middagsbjudning och tusen saker till. Känt mig helt virrig. 

Jag tog bort mina agraffer i tisdags, hemma faktiskt då min syster jobbar som sjuksköterska, och allt såg ju himla bra ut. Förutom ETT av såren som glipade. Typiskt! Vi tejpade och fixade som man ska så jag tänkte ju att ”det blir bra ändå det här”, men i fredags så märkte jag att det inte alls såg bra ut, utan såg lite infekterat ut. Så jag fick åka till vårdcentralen som fick tvätta rent och lägga om det. Jag fick verkligen trycka ihop magen medan sjuksköterskan tejpade ihop det så bra det gick, haha! Nu under helgen så har jag fått byta förband och tvätta rent varje dag och det ser redan mycket bättre ut. Dock glipar det ju tyvärr fortfarande, så just det ärret lär ju inte bli superfint när det väl har läkt. Fast det är ju en himla tur att magsäcksoperationer inte är ett skönhetsingrepp – för jag kommer garanterat se ut som ett russin när jag nått min målvikt ändå! 😉

Den här helgen var också lite speciell för mig. På lördagskvällen så deltog min storebror i norska melodifestivalen, Melodi Grand Prix, som låtskrivare till Hank von Hell och låten ’Fake it’. Ni kan lyssna och se framträdandet här (mvh, stolt lillasyster). Så jag och min sambo tänkte lyxa till det med lite gottit på kvällen! Till middag blev det tacos och vilken skillnad det är på innan operationen och nu efter operationen. Innan operationen kunde jag äta precis som min sambo, tre stora tacotubes, men nu efter operationen fick jag knappt i mig en och en halv minitube. Sån sjuk känsla! Här ser ni mina små vs. min sambos ”normala” – skillnad va?

tacoskal

Tanken slog mig faktiskt också att jag skulle testa någon bit godis. Jag var egentligen inte så sugen, men hittade ett märke som verkade som ett bättre alternativ än vanligt godis – och faktum är att det var över förväntan! Jag älskar surt och syrligt. Så jag tog mig tre-fyra bitar och sög på (de höll ju i evigheter då), och var heeeeelt nöjd. Så, är ni precis som jag och vill minska sockerintaget men ändå unna er lite någon gång så kan jag varmt rekommendera och tipsa om detta alternativ! Märket heter Tweek och innehåller 95% mindre socker (ni kan läsa om dem och innehållet här).

Tweek surt gul godispåse

 

Hoppas alla har fått en bra start på veckan!

/Jasmine

7+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

Min 40-årsdag!
Louise
2 20 januari 2021

Min 40-årsdag!

Förra veckan fyllde denna unga dam 40 år! Hade en fantastisk FANTASISK dag! Älskar födelsedagar och har alltid gjort...

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.