Hej på er!

Livet bara springer iväg. Långa dagar på jobbet och det här med att finna någon slags balans i allt detta nya är för tillfället lite kaotiskt. Men det går ändå förvånansvärt bra hittills tycker jag.

Så, vad är nytt?
Vågen har äntligen börjat ticka lite neråt igen. Det är sjukt hur bortskämd man blir på ”smekmånaden” innan operationen, när man gick ner så himla mycket så himla fort. Nu blir jag ju nästan lite besviken när det bara är 1,5 kg på en vecka – även fast jag vet att det också är riktigt riktigt bra. Jag rör mig ju rätt mycket nu, minst 10.000 steg om dagen, går massor med kunderna på jobbet och så har jag börjat simma också! Får ju inte riktigt börja träna ännu, men ska på 6 veckors kontroll imorgon så då får vi se vad läkarna säger då 🙂

Jag tänkte förresten också tipsa om ett sjukt gott recept jag hittat på, som jag gjorde igår!

Hur smarrigt ser inte det här ut? Ni behöver:

* 400 gram köttfärs
* 3 Vitlöksklyftor
* 3 tsk timjan
* 1 ägg
* Örtsalt, lite chiliflakes och peppar

Blanda alla ingredienser och rulla till köttbullar som ni sedan steker.

Efter detta är det dags för såsen:
* 1 gullök
* 2 vitlöksklyftor
* 1 burk tomatpastasås (jag använde coops egna märke med smak av vitlök och basilika)
* 1 dl rödvin
* 5 dl matlagningsgrädde
* 1 msk tomatpuré
* Salt, peppar, fryst basilika efter behag

Stek löken och vitlöken, häll på pastasåsen och rödvinet, låt puttra i några minuter. Häll sedan på grädden, kryddor och tomatpuré. Smaka av och låt koka i 5 min. Sen lägger ni i köttbullarna och låter de koka i såsen på svag värme i ungefär 30 minuter. Servera med pasta och broccoli!

Ni kommer inte ångra er! 😉

Uppdaterar på söndag igen med ett rätt så intressant inlägg. Ta hand om er sålänge!

/Jasmine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.