Vad saknar du för information innan Gastric bypass/Gastric Sleeve
Berätta gärna, vi vill veta hur vi kan stödja dig vidare på Lev Ditt Liv.

Många hör av sig med orden det visste jag inte alls och är Gastric bypass/Gastric Sleeveopererade. I våra samtal kommer det fram allt från att ”man” trodde att det var bara köra på som innan Gastric Bypassoperationen. Ät lite mindre så löser det sig……. vikten går ner, värdena i kroppen svajar, fysisk aktivitet är inte inplanerat och många är arga, på sig själva och vården. ”Man” upplever sig inte förstå att det är en behandling för en sjukdom, för sjukdomen fetma är en av många folksjukdommar. Samhället, vi alla kan om många fler vågar vara öppna i sina inlägg. Kunskap gör skillnad. Det är skillnaden som gör det.

Söker du svar och stöd hos de som är expert i fetma och obesitas så får du svar som kanske inte finns ute i primärvården och alla våra aktumottagningar med fantastiska läkare. Men de är ju inte expert i området, kan vara bra att ha med sig i sin behandling där kirurgi ingår.

Berätta vad saknade du för information innan behandling för sjuklig fetma genom kirurgiskt ingrepp? Berätta här eller fyll i kontaktformuläret du finner genom att ”Klicka här”

Fuderar du på behandling med Kirurgi så finner du Egenremissen ”Klicka här”

Berätta för vi vill veta hur vi kan stödja dig vidare med saklig information på webbsidan. FAQ, mm. 
Lev Ditt Liv/ Kram Mia – https://www.levdittliv.se/ 

Rekommenderar alla att sätta av tid för Brevkursen på 9-veckor. I den ger jag er alla mina bästa tips på hur ni inte gör som jag gjorde. Minska stigmatiseringen och se till att alla medverkar här på Lev Ditt Liv. Idag är över 50% av Sveriges befolkning överviktiga det arbetar vi med på olika vis.

Till er alla som frågar varför jag/Mia är överviktsopererad 2 ggr. Finns många inlägg på Bloggen ett av många finner du genom att ”Klicka här” 

Fler inlägg