Recept i Nyhetsbrevet – Trevlig midsommar med goda smoothi´s. Genom Nyhetsbrevet kommer du som ansökt att få 2 supergoda recept på enkla smoothisar i dag vid 12 tiden. Perfekt att äta i midsommar för alla, men i synnerhet för dig som är i flytande eller mjukmatsperioden efter din behandlinga av fetma genom Överviktskirurgi.

Jag har fått feedback från er fantastiska följare ang ordvalet behandling av sjuklig fetma. Att det känns oerhört bra att få läsa dessa ord säger flera av er. Det kan leda till att vi får ner Quick fix tänket i landet. För det är en behandling inget annat. Ett fantastiskt verktyg när man lärt sig hantera det. Dt tar för vissa längre tid än andra.

Till dig som önskar en sprudlande midsommar hälsning som innehåller 2 recept på goda smoothis gör du bara din ansökan om Nyhetsbrevet på Levdittliv i den rosa rutan du finner genom att klicka HÄR. Ja det är inställt på VERSALER så du behöver ”bara” fyllla i och slutföra din ansökan.

Stor kram o vi ses under helgen va så säker. Levdittliv / Kram Mia med kollegor

Fler inlägg

Siffror

Siffror

I torsdags var jag i Stockholm på återträffen Capio CFTK anordnar efter ca 6månader när man gjort en operation hos dom....

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.