Nu är det på gång igen att fortsätta gästgloggandet. Den nya siten sitter och arbetet flyter på så nu kan jag fokusera vidare på fortsatt informations flöde. Det jag vill med gästbloggandet är:

Har du funderingar att göra en Gastric Bypass operation och vill dela dina tankar med andra så är du välkommen med gästblogginlägg.

Har du genomgått en Gastric Bypass operation som även jag gjort så är du välkommen att dela din resa och dina tankar och funderingar kring det hela med andra. Vad har gått bra och vad har varit jobbigt? Är det något du skulle vilja vetat mer om innan operationen? Ja allt som du skulle vilja veta, vi kan hjälpa andra som sitter med tankar och funderingar.

Så finns det ju en och annan anhörig kring oss. Make eller maka sambo eller dylikt. Hur är det att vara anhörig. Skulle du vilja haft mer info än du fått eller något annat. Hur har relationen fungerat efter operationen? Bra  – Bättre eller kanon eller blev det sämre?

Frågorna är många kring ämnet. Jag vill med detta öka upp informationen för alla om fördelarna med en opertion. Och så finns det ju en och annan som har fått det jobbigt efter. jag tycker att det är av största vikt att allt kommer till ytan, så har du något som du vill dela så är detta en kanon ide att göra det här.

Gästbloggare kommer jag att ha varje tisdag från i morgon, ja om det finns ett intresse att dela med sig. Man kan vara anonym om man vill. Hör gärna av er till mig. I kontakt sidan finns formulär att fylla i så återkommer jag på de snabbaste till er. Undra vem som är med i morgon och delar sin resa. Och du kille som läser var inte så blyg jag vill verkligen lyfta fram även er, så snälla gör dig synlig här hos mig.

 

 

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg