En sak jag har insett är att jag alltid skriver mina blogginlägg när jag jobbar natt. Har oftast mest mest inspiration mitt i nätterna. Antagligen för att jag är nattmänniska och min hjärna funkar bäst mitt i natten. 

Viktplatå!

Just nu händer det inte så mycket spännande i mitt liv. Varken med viktnedgången eller privat. Vikten står stilla på 89, detta är nog min första viktplatå för nu har vågen stått stilla i mer än tre veckor. Men vet ni, det gör inget. Jag är mest chockad över att jag inte har haft någon viktplatå tidigare. Jag känner verkligen ingen press över att gå ner mer, självklart vill jag nå min målvikt som är runt 75-80. Men det får ta den tiden det tar. Innan min gastric bypass operation så satte jag målet vid 70kg men inser nu att jag tycker att det känns väldigt lite. Så nu är min mål runt 75-80kg. 

Förra veckan tog jag ut min p-stav efter diskussion med min läkare eftersom jag har haft mens i över sju månader. Eftersom vi opererade redan äter järntillskott så tyckte han att det är bättre att jag tar ut den så jag inte får järnbrist. Och ingen är gladare än jag! Hur kul är det liksom med mens i sju månader. Jag längtar verkligen efter barn. Men vill verkligen vänta det året som rekommenderas så inte jag eller barnet drabbas av komplikationer. 

Jag är helt slut efter den här veckan. Jag har jobbat sextio timmar natt, så nu längtar jag verkligen till måndag morgon när jag är ledig. Nästa vecka är det dags för farmors begravning så det blir ganska mycket att stå i inför den, med bakning och sånt till fikat efter.

Idag blev det kinamat och vanlig cola, jag hade verkligen ingen lust att laga mat. Så jag unnande mig lite extra nu till nattjobbet.

Hoppas ni har en bra helg allihopa!

Följ mig gärna på instagram nomorelazydays

Kram Amanda ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg