Idag står vågen på 112,8kg och det är bara 2 dagar kvar till min gastric bypass operation. Jag mår bättre efter att jag var på akuten med magsmärtor, de konstaterade förstoppning. Jag hade sånna extrema magsmärtor i torsdags och fredags så jag låg dubbelvikt i sängen av smärta. Om det känns så här att ha förstoppning så vill jag inte ens tänka på hur ont det gör att få ett riktigt gallstensanfall, som jag trodde att det var från början. Detta är verkligen baksidan med flytperioden att man dricker för dåligt och blir förstoppad, Jag har jättesvårt att få i mig tillräckligt med vatten och därför blev det som det blev ? Man bör verkligen dricka de där 2,5 literna om dagen för det är ju för en anledning läkarna säger det! Och jag har bokstavligen lärt mig den hårda vägen nu?  

Nog om förstoppningar! 

Jag fick inspiration av Louise inlägg och från levdittlivs egna inlägg om vad man behöver ha med sig till sjukhuset på operationsdagen så här kommer min lista på vad jag har packat ner:

Ipad, laddare, hörlurar – ifall jag orkar blogga eller vill kolla på film

Sköna kläder för dit och hemresa

Bodylotion – tänker att tvålen innan operationen kommer irritera huden så det kan vara skönt att smörja in sig.

Schampoo, balsam och tvål – om man ska duscha

Tandborste + tandkräm

Sköna tofflor – om man ska vandra runt i korridorerna

Pärmen man ska ha med sig inför operationen + inskrivningspappret och legitimation

Vad hade ni med er när ni skulle opereras?

 

Kram Amanda

 

Följ mig gärna på instagram nomorelazydays

0

Kommentarer

Jag fick en pärm som det står allt i som dietisten gick igenom på mötet, den skulle man ta med sig när man skulle läggas in?

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.