Har varit sämst på att uppdatera bloggen! Idag är det 26 dagar sen jag gjorde min gastric bypass operation. Jag är så himla trött just nu spelar ingen roll hur mycket jag sover, har verkligen noll energi!

Idag har jag iallafall tagit mig ut och fikat med två stycken som gjorde operationen ungefär samtidigt som mig. Det var roligt att träffa några som verkligen kan relatera till det man berättar om. Min familj och min pojkvän är ett jättebra stöd, men det kändes skönt att träffa några som går igenom samma sak som jag.

Vikten stod på 106 idag, så minus 21 kilo nu! Jag längtar så mycket till jag väger under tre siffrigt. Jag känner mer på kläder att jag har minskat i vikt men jag har svårt att se det själv. Jag måste bli bättre på att ta efter bilder så man kan jämföra. 

På torsdag går min sjukskrivning ut men är ledig hela helgen så jag börjar jobba först på måndag. Det ska bli så skönt att komma tillbaka till jobbet och ha något att sysselsätta sig med, det börjar bli riktigt tråkigt att bara vara hemma. Idag gjorde jag lite vårfint hemma och passade på och byta gardiner.

Hoppas ni har det bra! ?

Följ mig gärna på instagram nomorelazydays

Kram Amanda ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg