Sexveckors kontroll

I onsdags var jag på sexveckors kontrollen på Lindesbergs lasarett. Jag hade varit och tagit prover innan, så proverna skulle hinna analyseras innan jag hade mitt besök. Det var bara ett prov på blodvärdet den här gången, även nästa gång på sex månaders kontrollen är det bara blodvärdet man kollar. Men mitt blodvärde låg bra så det var skönt att höra. Om man har vitaminbrist kan man inte se förens efter ca ett år. Min sjuksköterska sa att det var jättebra att jag hade valt att äta Baricol complete, för då får man i sig allt direkt och minskar risken för att glömma någon tablett.

I övrigt på mötet var det mest frågor om hur jag åt, om jag hade fått dumpat på något, jag har haft dumping två gånger ena på hemmagjorda piroger och andra gången på en bit morotskaka. Hon frågade också om jag hade testat alkohol än. Men det har jag inte gjort eftersom att jag innan operationen drack ca 3-4 fyra gånger om året, och då oftast på sommaren. 

 

Nu står vågen på 102kg

När jag vägde mig på sjukhuset stod vågen på 102, sköterskan tyckte att jag hade gjort en bra viktnedgång hittills. Jag sa att jag nu stått stilla i över en vecka, men det var inte konstigt eftersom det är väldigt vanligt att man hamnar i sånna viktplatåer. Hon sa också att jag helst bara ska väga mig en gång i veckan, det har jag hittills gjort varje söndag. Men nu när jag står stilla har jag kollat oftare vilket inte är bra, eftersom att man stressar över vikten och då kan kroppen ”strejka” ännu mer och inte gå ner i vikt.

 

– 25st mjölkpaket

Jag hoppas ju såklart att vikten börjar ticka neråt snart igen. Men jag försöker fokusera på att vara glad för det jag hittills gått ner istället. 25 kilo är ju riktigt mycket, tänk att jag har gått runt med typ 25st mjölkpaket i extra vikt som nu är borta. 

Hoppas ni har en bra helg och att allt är bra med er! ?

Följ mig gärna på instagram nomorelazydays 

Kram Amanda ❤️

2+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.