Halloj allihopa! 

Det har varit mycket nu på sista tiden! Begravning och väldigt VÄLDIGT mycket jobb! Men imorgon är det min tur att ta semester😍

På onsdag åker jag och min sambo till Bosnien. Det blir första gången för mig, men han kommer därifrån så det ska bli kul att träffa hans släkt. Jag är lite orolig för hur det ska gå för min minimage i ett annat land. Vad finns det för mat? Vad händer om jag får problem med något? Sånna saker skrämmer mig lite faktiskt, här hemma känns det ändå som man har fått rutin på hur man ska leva med minimagen. 

Förövrigt så står vågen ganska stilla, räknade ut idag att jag i snitt gått ner 6,6kg i månaden sen januari. Men nu verkar det stanna av lite och det är skönt faktiskt. Förra veckan så fick jag plus på vågen för första gången sen jag började min diet innan min gastric bypass. Jag gick upp från 87 till 88 men nu är jag nere på 87 igen så jag tror det var för jag hade ägglossning. Har hört av andra att man kan gå upp lite då. 

Hoppas allt är bra med er, och att ni som har semester njuter riktigt mycket! Det ska jag göra ☀️

Kram Amanda ❤️

Kommentarer

Hej! Skönt med semester! Förstår din oro dock över ”mat i ett annat land” själv har jag inte gjort min sleeve än men funderar på hur det kommer bli om man åker iväg, (ja även för övrigt tänker jag på hur jag ska få ihop det) Vi har en inplanerad resa bara 4 månader efter min planerade sleeve och jag hoppas kunna åka på den, att jag mår tillräckligt bra!
Hoppas din resa blir bra och att maten kommer fungera!

Kram //Maria

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg