Hej

Som ni som följt min blogg vet så har jag uppdaterat väldigt dåligt de senaste månaderna. Jag har inte mått så bra och det har varit väldigt mycket som har hänt runt mig privat. Jag har också känt att bloggen har blivit lidande då jag knappt uppdaterat den eller haft motivation att göra det heller det senaste halvåret. Så jag har valt att sluta blogga nu, detta blir mitt sista inlägg här på levdittliv. Har träffat fantastiska människor genom bloggen, och även alla ni som kommenterat och följt min blogg ni är helt underbara så det känns samtidigt lite tråkigt att ta detta beslut. Men jag vill inte göra något halvhjärtat och därför känns det som det rätta beslutet att sluta blogga.

Hoppas ni alla har haft en fin första advent!

Kram Amanda ❤️

10+

Kommentarer

Så tråkigt Amanda! Du kommer vara saknad på våra träffar i Göteborg!
Men jag hoppas att du får rätsida på ditt mående snart och stort, stort lycka till med allt i framtiden!
Kram! 😘😁

0

Klokt beslut att sätta dig själv och ditt mående främst fina du. Det var jättekul att få träffa dig live i Göteborg sist och du kommer att vara saknad! Men du, vi har varann på Instagram so ”Don’t be a stranger”. Finns alltid om du vill prata eller skriva av dig eller vad som… 🙂 Kram på dig!! <3

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.