Bildkrångel på bloggen så inlägget blir utan bilder denna gång, jag hoppas det löser sig snart ?

 

Idag stod vågen på 115,1kg så bara 2kilo till jag har nått min målvikt innan operationen den 10 Januari, nu är det bara 12 dagar kvar tills det är dags!

I förrgår satte jag in en P-stav så jag inte ska kunna bli gravid det första året… Sjuk känsla för hela året som varit har vi aktivt försökt bli gravida vilket inte har gått så bra, detta är en stor del i varför jag också valt att göra operationen. Dels för att det kan vara lättare att bli gravid om man inte är överviktig, men också för att om man ska söka hjälp på fertilitetsavdelningen på sjukhuset kräver de att man har ett BMI under 35, i iallafall här I Örebro jag vet inte hur det är i andra städer. Men ändå sjuk känsla att vi har försökt så länge och nu jag är livrädd för att bli gravid så jag inte ska få göra operationen… Men de tog ett gravtest och jag var inte gravid och nu har jag en P-stav! 

Har ni haft svårigheter att bli gravida? Isåfall gick det lättare efter ni gick ner i vikt eller tog ni hjälp?

Kram Amanda 

följ mig gärna på instagram nomorelazydays

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg