I onsdags var jag på pinchos för första gången efter operationen. Egentligen den perfekta restaurangen för oss överviktsopererade. Men det fanns så mycket gott så jag beställde ändå för mycket.😂 Det blev langos, pasta, sötpotatis pommes, stekta räkor, efterrätt och drinkar. Och ont i magen och lite illamående på det också. Vi tog en promenad hem så det mesta av smärtan och illamåendet var borta efter promenaden. Vi skulle egentligen ha gått vidare till någon uteservering efter pinchos. Men både jag och Moa som jag var där med kände oss rätt klara på stan efter tre timmar på restaurangen.

Helt sjukt egentligen att jag kan bli så full på två drinkar. Vet att jag skrivit det förut men INNAN, kunde jag i stort sätt dricka hur mycket som helst utan att ens bli påverkad. Jag har faktiskt aldrig gillat att vara full, kände det i onsdags när jag drack att jag faktiskt absolut inte gillar att vara riktigt full. Jag hatar när jag känner att hjärnan inte riktigt hänger med och jag inte har full kontroll.

Hoppas ni har haft en bra vecka!

Följ mig gärna på instagram nomorelazydays 

Kram Amanda❤️

4+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

Spa med vänner
Louise
0 23 augusti 2020

Spa med vänner

Godmorgon! Har ni sovit gott? Jag är nyvaken i vita lakan, trött men glad. Dricker en drickyoghurt som morgonmål. Är...

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.