Förra veckan skaffade jag ett gymkort på samma gym som min bästa vän, vi var på gymmet för första gången i torsdags och det är verkligen som att ha en personlig pt. Moa är ju lite mer erfaren när det gäller gym så hon instruerade mig i hur alla maskiner fungerar och sånt. Hon är även grym på att peppa mig och det blir så roligt när man är där med henne. Hade träningsvärken från helvetet dagen efter.

Jag har beställt hem så mycket nya kläder, kan vara så att jag kanske får söka till lyxfällan om jag fortsätter som jag gjort den här månaden. 😂

MEN DET ÄR SÅ KUL! Jag fick hem tre stycken jumpsuits/playsuits/byxdress (ja vad det nu heter) från H&M som satt så bra och var jättefina. Så jag beställde hem några saker från Lager157 och lite mer från H&M. Här nedanför kommer bilderna på de byxdressarna jag fick hem och lite de av de nya kläderna jag väntar på att få hemskickade nu. Jag känner mig lite som ett barn på julafton när jag får köpa kläder nu för tiden. Förut var bara klädinköp så ångestladdat. Jag vart helt förstörd när allt bara var så litet, och jag inte kunde köpa kläder på avdelningarna för ”normalstora”.

 

 

Hoppas ni har en bra början på denna veckan😃

Följ mig gärna på instagram nomorelazydays

Kram Amanda❤️

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg