Mina morgonrutiner ser ganska olika ut beroende på om jag har jobbat eller varit ledig. Min frukost kan vara allt mellan 06.00-15.00. Eftersom jag jobbar natt så äter jag oftast min frukost efter att de flesta ätit sin lunch. Men något som alltid är en rutin är att jag tar mina mediciner och vitaminer med ett glas proviva direkt. Dels för att ha det överstökat eftersom jag tycker det är så äckligt med medicinen för magen och också för att jag inte ska glömma bort de.

De mediciner/vitaminer jag tar när jag vaknar är. Två påsar av Baricols complete pulver, två påsar med movicol/laxiriva och min levaxintablett.

Följ mig gärna på instagram nomorelazydays

Kram Amanda❤️

Kommentarer

Hej, och tack för en bra blogg. Du i spererar. Det jag funderar på är hur många dl proviva har du till 2 påsar Baricol? Själv försöker jag med 1 påse i 3 dl smoothie och det smakar *blä* . Några tips o råd?

Hej tack va roligt att du tycker att jag inspirerar dig ? jag har också haft svårt att få i mig påsarna men nu när jag blandar de i antingen nyponsoppa eller proviva mango tycker jag inte att man känner smaken av pulvret på samma sätt, brukar ta ca 1-1,5 dl vätska och sedan båda påsarna direkt. ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.