Just nu mår jag inte så bra. Jag mår illa hela tiden och är inte sugen på nånting, ingenting är gott. Dricka går bra, men så fort jag äter eller ens tänker på mat bli jag illamående. Läkarna har nu sett att mina sköldkörtelprover är väldigt dåliga. Så det har troligen sin inverkan på att jag känner mig deprimerad, trött och hängig hela tiden. Det spelar ingen roll hur mycket jag sover är trött hela tiden ändå. Mitt hår bokstavligt talat ramlar av så fort jag rör det, även det känns väldigt jobbigt psykiskt även fast jag vet att det är så för alla som opererat sig. Jag vet ju också att det vänder och att det inte är så för alltid, men just nu känns det inte som någon tröst. Till råga på allt så har många boende på jobbet åkt på magsjuka så snart blir väll även jag drabbad. 

Idag köpte jag med kina mat från Saigon till att äta på jobbet. Kinamat är min favorit så jag tänkte att jag unnar mig det nu när jag har så svårt att få i mig mat, så nu har jag ätit en liten portion av det. Det syns knappt att jag har ätit, men nu räcker en sån vanlig portion till 4-5 minimage portioner. Jag unnade mig även lite lösgodis nu när jag jobbar hela natten.

Följ mig gärna på instagram nomorelazydays 

Kram Amanda❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg