
Baricols proteinbröd
Heej, de var ett tag sen. Fullt upp med jobbet som tar mycket energi, hemmet, sömnlös osv osv. Helt enkelt en dålig...
I Lördags hade jag nästan som jetlag efter att ha åkt massa tåg under fredagen, jag har inte åkt tåg sen jag tog körkort 2016. Mest för att jag mår så extremt illa när jag åker tåg. Illamåendet satt i hela fredagkvällen och även lite in på lördagen. På Lördagen åkte jag ut till mamma för att hämta lilla Bailey som hade sovit över där medans jag var i Göteborg. Jag passade även på att få hjälp med att byta till sommardäck på bilen, så nu är det fixat. Lördagskvällen ägnade jag åt att storstäda och laga storkok av min favorit thaigryta.
Jag testade att göra kesobröd till kvällsfika åt mig och min sambo på lördagskvällen. Blev väldigt bra tycker jag och de fick även bra betyg från min sambo som kan vara den mest kräsna jag träffat. Visserligen vet han fortfarande inte vad jag hade i dem som tur är för enligt han så äter han varken havregryn eller keso.
Receptet kommer här nere, jag gjorde dubbel sats och det blev sex stycken ganska stora bröd.
125g Keso
2,5 dl Fiber havregryn
2st Ägg
0,5 tsk Bakpulver
0,5 tsk salt
1,5 tsk frön (jag använde chiafrön och sesamfrön men där går det att variera massa)
Blanda ihop alla ingredienser, smeten blir ganska kletig, forma till tre st bollar och lägg på bakplåtspapper. 200grader i 20 minuter.
Följ mig gärna på instagram nomorelazydays
Kram Amanda❤️
Heej, de var ett tag sen. Fullt upp med jobbet som tar mycket energi, hemmet, sömnlös osv osv. Helt enkelt en dålig...
I förra inlägget skrev jag lite om hur en matdag kan se ut och lite vad mina ledord är. Tänkte det kan komma lite...