Idag blev det tapasmys med en kompis innan det var dags för nattjobb. Det var längesen jag träffa henne så det var verkligen ett kärt återseende! Måste bara ännu en gång skriva om hur mycket jag älskar tapas, så enkelt, så himla gott och så lätt att variera. Idag blev det lite grönsaksstavar, olika dipp, frukt och grillad kyckling. 

 

Vi tog en ganska lång promenad med hundarna där ute på landet. Något jag reflekterade över då, var att inte en enda gång tyckte jag att det var jobbigt eller tråkigt. Förut när jag gick promenader blev jag andfådd, trött och fick ont i knän och fötter. Men nu kände jag inget sånt, jag hade ju förvisso sällskap. Men jag kände mig mycket lättare och jag fick inte längre smärtan i kroppen när jag ansträngde mig. 

Viktplatå

Idag vägde jag mig och vågen stod på 95 kilo men då hade jag kläder på mig. Jag tror jag har hamnat i en viktplatå, för nu har jag stått på 94-95 i lite mer än en vecka. Innan har jag gått ner lite varje vecka iallafall. Men jag känner verkligen ingen press på att det ska gå fort. Jag har verkligen rasat de här första 34 kilona, så resten får gärna gå lite saktare så huden och huvudet hänger med.

Valborg

Igår var det valborg. Jag och min sambo var hos mamma en stund och sedan åkte vi hem och grillade och myste på balkongen. Det är så mysigt att sitta därute nu när kvällarna börjar bli varmare, och jag har planterat ut massa blommor i krukorna. Vi hade inga planer för valborg men jag tycker att det blev riktigt lyckat ändå. Jag tycker valborg är ganska överskattat överlag, det kanske var roligare när man var yngre och gick ut på krogen. Men sånt lockar verkligen inte längre, eller egentligen har jag aldrig varit en person som gillar att festa och supa sig skitfull. Det har lixom aldrig tilltalat mig direkt att bli full.

 

Följ mig gärna på instagram nomorelazydays 

Kram Amanda ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg