Jag planerade innan operationen att unna mig lite olika saker när jag nådde vissa delmål efter operationen. Men det har inte riktigt blivit av, men nu när jag får tillbaka skattepengarna tänkte jag unna mig lite saker. Kläder känns lite onödigt eftersom jag fortfarande kan ha mina gamla även om de är lite stora. Men har tänkt att jag ska gå till frisören och klippa lite och färga ljusa slingor i längderna och behålla mitt mörka upptill. Tänkte även gå och fixa fransarna hos en som är riktigt duktig här i Örebro, inte så billigt men det kan ju vara värt eftersom man känner sig så fin och fixad med fransar. 

Jag kämpar vidare med mitt illamående som är ganska konstant, folk frågar om jag är gravid men nej jag satte in en p-stav 2 veckor innan min operation så det är jag inte. Men jag har märkt att jag mår mindre illa om jag äter kall mat så idag gjorde jag pastasallad.

Receptet kommer här nere om ni är sugna, jag tycker pastasallad eller alla former av sallad är så bra eftersom variationerna är oändliga.

Pastasallad

3pkt kycklingbacon

2st rödlökar

2pkt fetaost/salladsost

1 förpackning pasta (jag hade fusilli)

3st äpplen (utan skal)

Stek bacon, skär resterande saker i halvstora bitar och koka pastan enligt anvisning på förpackningen, Låt pastan svalna, blanda sedan allt och servera med någon god dressing/sås jag valde tsatsiki som är min favorit. Jag brukar göra egen tzatziki men idag blev det färdig köpt.

följ mig gärna på instagram nomorelazydays

Kram Amanda ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg