Nu har jag testat Baricols app BariBuddy under ca en månads tid. Verkligen en superbra app, den har massa olika funktioner. Bland annat recept, som jag ser fram emot att testa under vätskefasen och perioden med mjuk mat direkt efter operationen. Det går även att aktivera notiser som påminner en att äta, dricka, ta vitaminer. Detta kommer vara jättebra efter överviktsoperationen när det kommer vara svårt att hålla reda på allt. Det finns även en mat timer som tar tiden på ens måltider, och som berättar om man äter för snabbt. 

BariBuddy app screen shot vitaminer och mineralerBariBuddy app screen shot matdagbokBariBuddy app screenshot recept protein smoothie

Jag har ju bara använt appen under den preoperativa tiden eftersom jag inte har opereras än, så jag får göra ytterligare en recension när jag har opererats och använder den. Men trots det tycker jag redan att appen är väldigt användbar! Så jag rekommenderar verkligen den till er som har opererats eller går och väntar på att få genomgå en överviktsoperation.

Ni som redan använder BariBuddy appen, vad tycker ni är bra/dåligt?

Kram Amanda❤️

4+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.