För första gången på flera år gick jag denna gång in i provhytt med massa kläder UTAN ÅNGEST! Verkligen en magisk känsla måste jag säga. Jag hade sett ett par byxor på lager157 hemsida, tänkte sånna skulle jag verkligen vilja ha. Så jag åkte dit dagen efter och tog ett par byxor i storlek XL. ( jag har aldrig kunnat ha lager157 kläder förut eftersom de bara har haft upp till XL) Men nu tänkte jag att jag iallfall ska testa ett par i XL, och passar de inte är det väll inte hela världen. Men vet ni! Jag kunde ha byxorna i Large, inte extra large utan bara large. Så himla sjuk känsla det går inte att sätta ord på hur glad jag var där inne i provhytten. När jag ändå var där så testade jag en stretchig klänning och det fanns bara small och medium kvar. Jag testade en medium och den var inte för liten. Men jag köpte aldrig klänningen för den hade en sån extrem urringning, det är inte riktigt min grej.

Svajig period

Just nu är jag inne i en ganska svajig period. Tror det kan bero på att jag fått ändrat ganska mycket med mitt levaxin för min sköldkörtel. Men jag hoppas att när vi hittar den dosen som passar min kropp att mina depressionsliknande symtom blir bättre. Just nu är det också lite turbulent med alla med lilla Bailey 🐶 han är fortfarande inte frisk så mycket av min tid går åt till att oroa mig för honom. Det har inte heller blivit så mycket sömn nu när jag har varit tvungen att springa ut med han flera gånger per natt. Jag antar att även sömnbristen inte gör varken mitt humör eller ork bättre. Jag hoppas ni har lite överseende med att jag inte har orkat blogga så mycket nu de senaste veckorna.

Hoppas ni har haft en bra påsk! Det har jag har haft, trots att hunden är sjuk. Men med lite ledighet och superfint väder så känns allt lite bättre.

Följ mig gärna på instagram nomorelazydays 

Kram Amanda❤️

 

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.