Idag till frukost blev det en gammal favorit. Äggröra med keso och persilja, så fantastiskt gott jag tröttnar aldrig på det. Ägg i alla former är verkligen en favorit hos mig, så enkelt och nyttigt!

 

Äntligen börjar huvudet hänga med!

Äntligen börjar jag själv se lite resultat, hittills har jag ju inte gjort det. Har ju såklart sett på vågen och måtten att det minskat. Men när jag kollat mig i spegeln så har jag känt mig lika stor som förut. MEN ÄNTLIGEN! Huvudet börjar hänga med och jag ser resultat, det känns riktigt bra. 

Jag har inte varit så bra på att ta före och efter bilder så jag måste börja göra det mer ofta. Jag har några helkropps bilder sen innan operationen men de är väldigt få, eftersom att jag absolut inte vill att någon ska ta kort på mig. Selfies går bra men inte på ”hela” mig. Det är något jag längtar efter, att kunna känna mig fin på kort och bekväm när någon tar fram en ”kamera”. Inte bli obekväm som jag hittills alltid har blivit.

Tog det lång tid innan ni såg resultat hos er själva efter eran överviktsoperation?

Hoppas ni har haft en bra helg, själv har jag jobbat natt hela helgen… Men jag har haft det bra på jobbet  ?

Följj mig gärna på instagram nomorelazydays

Kram Amanda ❤️

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.