En bild från sommaren 2015 gud vad jag önskar att det var sommar igen!!

 

Idag ställde jag mig på vågen och den visade 119kilo magisk känsla att äntligen väga under 120strecket! Att äta modifast går helt okej, men det är svårt att få i sig alla måltider för jag är aldrig hungrig och jag har alltid haft svårt att få i mig nått direkt när jag vaknar om det inte är riktigt gott, modifast är inte supergott så jag får inte riktigt i mig det utan att må illa, men i det stora hela går det bra! Nu är det endast 22dagar kvar till min gastric bypass

Nu närmar sig julen, jag har inte riktigt bestämt mig om jag kanske ska fuska lite på julafton, äta någon köttbulle och lite Janssonsfrestelse för Janson är verkligen min favorit. Jag pratade med sjuksköterskan på Lindesbergs lasarett som har hand om oss som ska opereras och hon sa att det inte gjorde nått om jag fuskade en dag så vi får se hur det blir. 

Trodde det skulle vara svårare att motstå alla godiskorgar och chokladaskar vi får på jobbet inför jul av alla anhöriga till våra boenden på men det har gått riktigt bra, har inte tagit en enda bit så jag är väldigt stolt över mig själv för jag brukar i vanliga fall äta massor.

Nu till en sak som inte går så bra, rökningen. Jag har fallit tillbaka igen har rökt några dagar, det känns inte alls bra men det var mycket svårare än jag trodde att hålla sig borta från de förbaskade cigaretterna! Men jag får ta nya tag, funderar på att ta hjälp av vårdcentralen och få medicin mot rökavvänjning. 

Någon av er som har slutat röka? Har ni några tips? 

Kram Amanda 

Följ mig gärna på nomorelazydays

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg