Imorgon gäller det! Jag ska läggas in på Lindesbergs lasarett klockan 10.00. Jag ska vara där lite tidigare och ta prover, så jag får nog åka i god tid eftersom jag är extremt svårstucken. Det är tur att man har så fina och snälla föräldrar som ställer upp. Pappa ska köra mig och mamma passar Bailey och hämtar mig på fredag eftermiddag när jag får åka hem. Min sambo jobbar så det blev lättast att lösa det så. Jag tror inte jag kommer orka med en busig hundvalp de första dagarna, så det känns skönt att kunna lämna han hos mamma.

Ikväll ska jag duscha med descutan och imorgon bitti. Måste även packa ner det sista så att allt är klart!

Senaste gången jag mätte mig var den 21 november, så det är ju ungefär en och en halv månad sen. Tänkte att det kunde vara bra att nya mått nu innan operationen, nu när jag har kämpat som en galning med dieterna innan min gastric bypass. Måste säga att jag blev chockad! Andra säger till mig att det syns att jag har gått ner i vikt. Men jag har  inte riktigt känt någon skillnad, förutom på mina jobbkläder som inte sitter lika tight längre. Men när jag hade räknat ihop alla centimeter visade det sig att jag har tappat 29cm! ? Är verkligen jätteglad och jag är så extremt tacksam att jag har möjligheten att genomgå den här resan! 

Kram Amanda❤️

följ mig gärna instagram nomorelazydays

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg