Inatt är min första natt tillbaka på jobbet efter min gastric bypass operation. Hittills har det gått bra! Men jag har ju lagt mig typ 21 varje dag och gått upp vid 08. Jag har gått från nattmänniska till dagmänniska den här månaden jag bara har varit sjukskriven. Så om ett par timmar kommer jag nog vara jättetrött. Men jag har laddat upp med en nocco som jag får dricka om jag blir för trött. Jag har märkt att jag blir väldigt bubblig i magen av kolsyra så jag ska försöka avstå så länge som möjligt från noccon. Det kändes nästan lite nervöst att komma tillbaka till jobbet, känns som jag har varit borta så länge men det är ju bara en månad. Fast det blev lite som ett nytt jobb för under tiden jag har varit borta eftersom fyra stycken slutat och det har kommit fyra nya personer i vår lilla nattgrupp. 

Måste bara säga att jag älskar mitt jobb, många tror ju att om man jobbar inom äldrevården så torkar man mest kiss och bajs. Men det är så mycket mer, man får så mycket kärlek och omtanke från de äldre som bor här. Jag älskar verkligen att jobba människor det är så kul och ingen natt är den andra lik.

Följ mig gärna på instagram nomorelazydays där jag har varit lite bättre på att uppdatera på senaste tiden

Kram Amanda ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg