Något jag önskar är att jag hade tagit fler ”förebilder”. Alltså bilder jag tog innan min flytperiod och innan operationen. Jag har ju bara helkroppsbilder från längesen. Eftersom jag alltid hatat att vara med på kort. Jag har iallafall tagit ett par förebilder och många efterbilder och det är jag tacksam för. Eftersom jag har svårt att se mina egna resultat i spegeln. Nu börjar jag se det mer och mer och det vore ju lite konstigt om jag inte såg någon skillnad efter en trettiosexkilos viktnedgång. Men det finns fortfarande de dagarna jag är väldigt självkritisk när hjärnspökena tar över och då tycker jag att jag är lika stor som innan. Men de dagarna som jag känner mig fin och väldigt tillfreds med mitt nya jag är tack och lov många fler än de dåliga.

Jag är så himla glad att jag valde att göra den här resan. Finns verkligen ingenting jag ångrar! Är så tacksam att denna möjlighet finns. Jag kan 90% av dagarna vakna och känna mig bekväm med min kropp och mitt utseende när jag kollar mig i spegeln. Och det är något som inte hände ofta förut. Just nu känner jag ingen press på att gå ner mer, självklart vill jag ner till min målvikt som är 75 så det är ju 15kilo som ska bort. Men jag känner inte någon press över att det ska gå fort, det får ta den tid det tar.

Här kommer lite bilder på mig från några år sen och sen bilder som är tagna den sista månaden!

 

Ha en bra helg allihopa

Följ mig gärna på instagram nomorelazydays

Kram Amanda ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg