Halloj!

Ni som följer mig på instagram vet att jag har haft lite tufft sista veckorna pågrund av att det hänt mycket! Först dog min sambos farmor och natten efter dog även min farmor. Så nu har jag haft mycket att stå i och så har det varit midsommar också mellan alla begravningsplaneringar, kastrering på hunden osv ! Slutsatsen är iallafall att det både varit tyst på bloggen och instagram…

 

Det blev trots allt en bra midsommar

Men midsommar firades enkelt med nära och kära ute på landet med traditionell midsommarmat. Jag fick sån extrem dumping av midsommarmaten, så jag var tvungen att lägga mig på deras gästsång och sova en stund. Jag har märkt att min minimage och buffé inte funkar bra ihop. Jag tar alltid för mycket! Man vill ju smaka lite på allt för det är så himla gott. Men det blir alldeles för mycket mat. Det är ju inte ens i närheten av hur mycket jag åt innan operationen men ändå för mycket för minimagen.  

 

Dålig matmånad

Den här månaden är nog den sämsta matmånaden sedan jag gjorde min operation. Det har blivit mycket ute mat, fikastunder och dåliga val överlag när det gäller mat. Men jag tänker att det ändå är bra att jag känner att det kanske inte har blivit så bra val. Och att jag reflekterar över det, så att det inte blir det ”normala” att äta så. 

Nått jag har reflekterat över är att mina snabbmatsinköp är väldigt billiga, om man tänker på vad man tillexempel köpte på McDonalds före operationen. Förut var mitt standardköp på McDonalds 9 Nuggets med plusmeny och oftast också chilicheese, jag hade inga problem att få i mig det. Kostnaden blev ju ca hundrakronor. Idag när jag köper något där blir det en supercheese för tjugokronor och jag orkar en hel sån om jag tar bort ”locket” på hamburgaren. Där med inte sagt att det är ett särkilt bra matval med McDonalds om man så kan äta en hamburgare eller en hel meny, men ibland måste man också få unna sig något som kanske inte är så nyttigt.

Hoppas ni har haft en bra midsommarhelg! 🌸

Följ mig gärna på instagram nomorelazydays 

Kram Amanda❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.