Nu är det 5 dagar sen jag gjorde min gastric bypass operation. Ärligt så har jag känt två gånger att jag ångrar mig när smärtan har varit som värst. Allt som har med mat att göra är jobbigt för jag är aldrig hungrig. Ingenting är gott, jag får pina i mig allt flytande. Jag längtar så mycket tills på torsdag när jag kan börja äta nått som faktiskt behöver tuggas. Jag vet att jag har gjort en operation, jag är fullt medveten att det är en livsstilsförändring som har skett. Jag är 100% redo att förändras. Men det är jobbigt, och det kommer vara jobbigt ett tag framöver för att lära sig på nytt. Ibland får man gnälla lite och min tid är just nu. Det blir bättre det vet jag! Jag har fått svamp på i munnen, jag hoppas att när beläggningarna i munnen försvinner kanske det iallafall blir lite godare att äta. 

Det jag hittills har ätit är osötad nyponsoppa, Kelda soppor i olika smaker, filmjölk, smoothie i olika smaker med kvarg som bas. Det finns riktigt bra recept inför flyt och pureperioden i appen BariBuddy, som jag starkt rekommenderar.

 

 

3+

Kommentarer

Köp hem vishy vatten. Måste vara just vishy. Gurgla det och spotta ut. Hjälper mot svampen då det innehåller natriumbikarbonat. Huskur Så inget vetenskapligt bevisat men funkat på många av mina patienter på jobbet och även när min son var bebis och fick svamp på tungan.?

Första veckan var sjukt tufft som ny på, det blir bättre! Håll ut! Kram

0

Hej Amanda
Jag gjorde gastric sleeve för drygt 2 veckor sedan, detta irriterade min galla och så satte min gallsten igång och nu har jag legat på akuten 4 dagar. Jag har inte kunnat äta något alls sedan operationen och dricka är dåligt, jag får dropp på sjukhuset nu för att inte torka ut helt. Jag försökte äta lite yoghurt idag men spydde. Jag vill gråta och skrika rakt ut för jag känner att jag aldrig mer kommer få ett normalt liv där jag kommer kunna äta något utan värk i magen eller utan att spy upp det. Jag ångrar mig så djupt över operationen 🙁
Hade du ont när du drack och åt i början? Hur länge?
Tacksam för svar
/Maria

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.