Idag har jag varit i minimageland i 18 dagar och än så länge har jag inte stött på några större problem! Min sjukskrivning går ut den 7:e februari men jag har redan börjat ”klättra på väggarna” av tristess. Längtar så mycket tillbaka till mitt jobb och att komma tillbaka in i rutiner! Totalt har jag gått ner 19kg, om man räknar med de kilona jag gick ner under flytperioden innan operationen!

Idag testade jag att göra piroger för första gången och de blev riktigt goda men kanske inte lika snygga.? I fyllningen hade jag nötfärs, riven morot, lök, vitlök, krossade tomater och lite chili. Blev verkligen riktigt bra! 

Ärren ser jättebra ut, har satt på ärrtejp nu och ska fortsätta med det i 6 månader för att få fina ärr sa sjuksköterskan som tog bort dom.

 

Följ mig gärna på instagram nomorelazydays

Kram Amanda ❤️

Kommentarer

Grattis, 19 kg????? Helt otroligt.
Jag gjorde min sleeve för ca 3 vecor sedan men inga 19 kg – här inte men nöjd ändå?
Forsatt lycka till på din resa?
Mvh
Anneli

0

Tack så mycket! ? jag är själv chockad att jag gått ner så mycket så snabbt men nu börjar det gå lite långsammare men det är ju egentligen bara bra trots att man vill se vågen ticka neråt! Lycka till du också på din resa?

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg