Den senaste tiden har jag verkligen varit sämst på att uppdatera bloggen. Men jag har mått ganska dåligt den senaste veckan. Jag mår illa och är så extremt trött så jag har mest legat i sängen. Förutom i lördags då var jag på ett gym för första gången i mitt liv. Jag var där med en tjejkompis, hon tränar massor så hon blev lite som min PT. Jag klarade mer än jag trodde att jag skulle göra. Men det mest chockerande var att jag tyckte att det var riktigt kul. Det blev roligt när man hade någon med sig på gymmet, som peppade och fick en att kämpa och inte ge upp så lätt. Jag tror aldrig jag hade kommit iväg till ett gym om jag inte hade någon med mig. Mest var jag orolig för att jag skulle tycka att det var jobbigt om folk kollade på en eller så, men det var nästam folktomt så det var inte ett problem. Efter gymmet hade vi myskväll med lite tapas, som verkligen passade minimagen perfekt.

Vågen har nästan stått stilla på 106kg en hel vecka, men igår när jag ställde mig på vågen hade jag gått ner till 105. Totalt har jag tappat 22kg, sjukt egentligen när man tänker efter, jag har tappat 22st mjölkpaket i vikt. Jag ser ingen skillnad, jag tycker jag är lika stor som innan. Men jag hoppas att hjärnan hänger med mer med tiden. Jag är verkligen sämst på att ta komplimanger, så när folk säger att jag har blivit smalare kan jag lixom inte riktigt tro på det eftersom jag inte ser det själv. 

Hoppas allt är bra med er! 

Följ mig gärna på instagram nomorelazydays

Kram Amanda❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg