Under ca 2 veckors tid har jag testat Baricols nya produkt, nämligen Baricol complete pulver. Pulvret går att blanda i nästan alla drycker så länge det inte kokas. Det går också att ha pulvret på fil, gröt eller som jag brukar på kvarg. Jag tycker detta pulvret är det bästa som Baricol har tagit fram. Att man bara behöver två dospåsar per dygn och att man kan ta båda påsarna samtidigt gör det så enkelt att få i sig vitaminerna. Speciellt för sånna som mig som har svårt för att svälja tabletter och hatar smaken av brustabletter. 

Jag har blandat båda påsarna i ca en deciliter osötad nyponsoppa varje morgon, då är inget problem att få i sig vitaminerna. Jag tycker dock inte lika mycket om det om man blandar det i bara vatten, men med nyponsoppa går det jättebra. Man måste bara tänka på att röra om ordentligt, annars hamnar kalciumet på botten.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.