Halloj hoppas alla har haft en bra helg hittills! Som ni kanske märker har jag fått lite bloggtorka. Så om ni kommer på något ni skulle vilja att jag skriver om så lämna gärna en kommentar.

Fredag

Igår var jag hemma hos min kompis Moa och myste med hundarna och åt MASSA god mat. Jag har märkt att när det serveras plockmat har jag väldigt svårt att hålla mig till min en och en halv deciliter, det blir lätt att jag äter för mycket. Jag är verkligen en sucker för plockmat, det är min favorit att kunna sitta och snacka skit och äta lite av det man vill. Igår åt vi lite räkor, stekt halloumi, grönsaker med dipp, popcorn och jordgubbar GUD SÅ GOTT DET VAR ?

 

Lördag

Idag blev det tacos här hemma med en kompis som det var ett tag sen jag träffa. Det var riktigt mysigt och tacos är också min favorit, så även denna gång åt jag för mycket. Det slutade med att jag låg i soffan med hjärtklappning och trött som bara den! Att jag aldrig lär mig… Övriga måltider dessa dagar har jag hållit mig till det jag ska äta. så jag får vara glad för det. Jag har märkt att jag blir ganska stressad när jag äter med andra än min sambo. När jag sitter och pratar och kanske inte riktigt fokuserar på maten då blir det lätt att jag äter för snabbt. Förutom att jag dumpade lite så hade vi iallafall en väldigt trevlig kväll, vi kollade på A Star is born, spelade frågespel och sjung lite Singstar. 

 

Följ mig gärna på instagram nomorelazydays

Som sagt skriv gärna en kommentar om det är något speciellt ni vill att jag ska skriva om eller om det är något ni undrar.

Kram Amanda❤️

3+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.