Då var det dags för jobbhelg igen då! Idag förberedde jag kyckling, lite potatis och haricot verts i matlådor inför jobbet! Blev 4 matlådor en måltid hemma och mat till sambon. Till maten gjorde jag en hemmagjord tzatziki på lätt crème fraich, kvarg, gurka och vitlök, blev jättebra. Vi har minskat våra matkostnader ganska mycket sen jag opererade mig. Det är ju inte så konstigt med tanke på att maten räcker mycket längre i alla fall för mig, sambon äter fortfarande stora portioner. Men som ett exempel, förut delade vi på en påse ”färdig” potatis det räckte alltså till två stora portioner sen var det slut. Men nu räckte en påse potatis till fyra matlådor, en måltid till mig och en måltid till honom.

Idag har jag bara tagit det lugnt hemma. Jag försökte dricka kaffe på balkongen i solen, men jag höll på att blåsa bort så det blev inte så mysigt som jag hade tänk det. Våran hund Bailey har varit sjuk ett tag men nu har de äntligen kommit på vad som är felet. Så nu hoppas vi på att slippa fler veterinärbesök och att han får bli frisk. 

Hoppas ni har en bra helg!

Följ mig gärna på instagram nomorelazydays 

Kram Amanda❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg