Semestern är slut och vardagen och rutinerna står på schemat igen!

Semestern är slut och jag är tillbaka första natten på jobbet igen. Jag valde att ta semester från bloggen också. Jag har inte orkat med några ”måsten” under semestern. Har hamnat i någon svacka känner jag. Ingenting är särskilt kul och allt känns bara väldigt jobbigt och tråkigt. Jag tror det är för att sommaren börjar gå mot sitt slut och alla varma sommardagar börjar gå mot kyligare tider. Mitt humör är typ väder bundet, är det soligt och varmt ute känner jag att jag är på topp men så fort det regnar och blir kallt så blir jag lite mer deppig. 

Det känns både jobbigt och skönt att vara tillbaka på jobbet. Det är skönt att ha nått att göra samtidigt som det är väldigt skönt att vara ledig. Men när jag är ledig och inte har några planer. Så går min hjärna på högvarv och ältar och tänker på massa onödigt! 

Hoppas ni alla har haft en bra semester! 

Jag hoppas att jag snart kommer vara på topp igen!

Kram Amanda ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.