I torsdags fick jag hem ett paket från Baricol med deras nya vattenflaska och tygpåse med hashtaggen #aldrigutanminavitaminer. Den nya taggen är ju en bra påminnelse för oss som ska äta våra vitaminer dagligen. På eventet i Göteborg med Baricol som jag var på i april så berättade de att det är sjukt många som har gjort överviktsoperationer som slarvar med sina vitaminer. Trots forskningen som bevisar hur viktigt det är att man tar vitaminerna för att inte få bristsjukdomar. Så jag tycker det är en väldigt bra hashtagg som Baricol har skapat för att vi ska bli lite extra påminda om hur viktiga vitaminerna faktiskt är!

Bästa med Baricol tycker jag är att det finns i så många olika former och att man kan ta alla samtidigt och lixom få det överstökat. Om man tar de man får utskrivna från läkaren ska man inte blanda vissa tabletter osv. Jag tycker allt som gör det lättare att få i sig vitaminerna är ett plus. Det blir ju också lättare att då också komma ihåg de eftersom man kan ta hela dagsdosen direkt av Baricols vitaminer.

Produkterna jag fick hem är så fina, vattenflaskan är min nya favorit för den är sjukt stor och rymmer så mycket vätska. Jag är rätt lat så när jag väl har druckit upp mina halvliters flaskor med vatten så går jag inte och fyller på den igen. Så denna flaskan som rymmer mer är jättebra. Är inte exakt säker på hur mycket den rymmer men säkert runt en liter skulle jag gissa på iallafall.

 

 

 

 

 

 

 

Glöm inte era vitaminer gott folk! 💊

Följ mig gärna på instagram nomorelazydays

Kram Amanda ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg