Igår såg jag filmen A Star is born med lady gaga och Bradley cooper, det var länge sen jag blev så berörd av en film! Så himla fin och bra och sån himla fin musik i filmen. Om ni inte har sett den, måste ni se den. 

 

-53cm

Vågen står fortfarande kvar på 102kg, och sist jag mätte mig var 10/2 så det är dags att göra det snart igen. Det har nu gått 60 dagar sen jag gjorde min gastric bypass operation. Jag försöker hålla mig till att väga mig en gång i veckan och mäta mig en gång i månaden. Ju oftare jag väger mig ju större ”panik” får jag när vågen står stilla och min läkare säger att det är bra att väga sig så lite som möjligt. Den 10/2 hade jag minskat 53cm sen jag mätte mig första gången, 53cm! Det är ju rätt mycket när man tänker efter.

Följ mig gärna på instagram nomorelazydays

Kram Amanda❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg