Nu var det dags för en jobbhelg igen! Det kändes lite jobbigt att åka och jobba när jag hade en så mysig dag ute hos mamma med så fint väder. Men nu är en halv natt gjord av tre iallafall. Idag har jag och mamma planterat ute på min balkong, jag får verkligen sånna vårkänslor av blommor. Jag blir så glad av blommor och det känns så fräscht att ha blommor hemma. 

Igår vägde jag mig! Det är nu 107 dagar sen jag gjorde min gastric bypass. Nu väger jag 95kg, runt 20kg kvar tills jag börjar bli nöjd. Jag har satt min målvikt runt 70-75kg. Hittills har jag gått ner 32kilo så nu känner jag verkligen ingen stress. Resten som ska bort får ta den tid det tar. Jag har inte mätt mig på ett tag så det måste jag ta tag i, det får bli nästa vecka.

Jag är fortfarande inne i min illamående period, jag vet inte ens om man kan kalla det period längre. Jag har ju mått illa de senaste månaderna, inte bara i samband med måltider utan bara jag tänker på mat så mår jag illa. Det är inte varje dag utan vissa dagar är värre än andra. Jag har märkt att så fort jag äter nått som är fett, speciellt i såser blir jag nästan äcklad det smakar så konstigt. Jag hoppas att illamåendet går över någongång skulle vara skönt att slippa det. Om någon har något tips på varför det blir så, så tar jag gärna emot de. 

Igår gjorde jag chilli con carne, jag vaknade upp och var så himla sugen på på stark chili con carne och massa ärtor. Starkmat och kinamat är just nu det jag är konstant sugen på. Propud med frysta hallon eller yougurtkvarg med frysta hallon går också ner lätt, så det blir väldigt ofta mina mellanmål.

Hoppas ni får en bra helg!

Följ mig gärna på instagram nomorelazydays 

Kram Amanda ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg