Hallojsan!

Det har blivit väldigt dåligt med blogg uppdateringar nu på slutet, jag har ganska dåligt med fantasi just nu när det gäller att skriva. Tycker det är svårt att komma på något intressant att skriva om. Mycket står lixom stilla. Har nästan ingen fantasi när det kommer till mat, det känns som jag varvar mellan tapas och min thaigryta. Det är bara det jag är sugen på, och frukt… frukt är det bästa som finns! Melon, färska hallon och physalis skulle jag ärligt talat kunna leva på om det gick. 

Vikten tickar sakta men säkert neråt och nu står vågen på 93kg. Jag  har gått ner 34kg sedan första december, det måste ju ändå vara en ganska snabb viktnedgång trots att jag gjort en överviktsoperation? Hur snabbt gick ni ner till er målvikt? Rasade ni fort också eller gick det mer sakta? 

Hängiga lår och degig mage

Det som känns skönt är att min hud följer med ganska bra, har dock fått en extremt mycket mindre rumpa så byxorna glider ner hela tiden. Jag har lite hängiga lår och en degig mage men det går nog att tighta till lite grann iallafall med träning. Jag ska fixa gymkort i veckan och börja träna med en kompis. Är sjukt taggad inför att sätta igång och få lite muskler. Om det är nått jag märker efter operationen, är det att jag har blivit bra mycket svagare. Saker jag inte har tyckt har varit tunga att lyfta förut har blivit det nu.

Jag längtar tills jag har mitt sex månaders besök med dietisten, hon kanske kan ge mig bättre råd på vad man kan äta osv. Det känns som jag har svårt att få i mig mat, eftersom jag nästan aldrig är sugen på något. Det som är skönt iallafall är att mitt illamående typ har försvunnit nu, blir inte lika äcklad när jag tänker på mat trots att jag fortfarande inte är direkt sugen på att äta.

Lite nytt i garderoben

Idag beställde jag hem lite nya kläder. Det är lite riskfyllt att beställa från nätet nu när man inte längre vet vad man har för storlek. Men jag hoppas att det ska passa, beställde det mesta i storlek 42 och Large. Passar det inte får jag bara skicka tillbaka det, svårare än så är det ju faktiskt inte! 

Hoppas ni alla har haft en bra helg, det har verkligen jag haft. I lördags kom två av mina kompisar hit och vi åt tapas (för ovanlighetens skull😂), drack hemmagjorda hallonmojitos och spelade frågespel hela kvällen på balkongen. Sen stannade Moa min ena kompis kvar och sov över så på söndagen hade vi även frukostgäster. Verkligen en lyckad helg! Nu ska jag jobba en natt sen är jag ledig enda fram till fredag och då drar jobbhelgen igång.

Kram på er! 

Följ mig gärna på instagram nomorelazydays 

Amanda❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg