Vågen står just nu stilla på 109kg men att jag är under 110kg strecket känns magiskt! 

Nu har jag levt i minimagelandet i 11 dagar och just nu känns det riktigt bra. Jag har inte känt av någon dumping men det kanske kommer sen när jag börjar äta mer ”vanlig” mat istället för mosad/mjuk, hoppas inte! Idag smakade jag lite smörgåstårta en extremt liten bit men det gick bra det också. Har förstått nu i efterhand att de som har gjort en sleeve lättare känner mättnad, jag känner mig inte så mätt efter jag har ätit men jag känner heller ingen direkt hunger. Imorgon eller på tisdag ska jag ta bort agrafferna, jag hopps på att min vårdcentral har en tid redan imorgon. Jag har kollat på två av ärren och de ser riktigt fina ut redan nu. Jag köpte ärrplåster som jag ska sätta på ärren efter att agrafferna är borttagna. 148kr för två små klisterlappar som är 5x7cm som går att klippa till önskad storlek, tyckte det var ganska dyrt. Men om det ger fina ärr är det såklart värt det! 

 

Hoppas allt är bra med er! Ska bli bättre på att uppdatera! men just nu är det så himla mycket annat att komma ihåg och bloggen har inte fått fullt fokus

Kram Amanda❤️

1+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.