Hej på er! Whohoo.. bästa kombon idag… Fredag OCH tre dagar till julafton. Idag blir det ultramys med familjen. Först med barnen själv och sedan tillsammans med maken när han slutar jobbet. Lånar in mina fina syskonbarn på förmiddagen och åker till Vellingeblomman för att suga in extra mycket julstämning. Och så ska jag grava lax, lägga in sill och slå in paket. Mycket härlig dag alltså!

En sak som slog mig häromdagen är att jag har blivit väldigt fåfäng. Gillar att spegla mig, gillar att fota mig. Gillar att prova kläder, gillar att klä upp mig, gillar att köpa kläder. Älskar att titta på mig själv i tusen vinklar.

Ja så är det. Jag är officiellt fåfäng. Och vet ni vad? Det är ok. Det är väldigt ok. jag har nämligen inte varit det tidigare så jag har måååånga år att ta igen 🙂

Som överviktig är inte ens utseende något att visa upp. Man försöker istället gömma sig ås mycket det går. Undviker kameror så mycket det går. Och om det ska tas ett foto så flyger en kudde upp i knät framför en eller så dyker man bakom någon bredvid en och tittar fram till käckt så att bara ansiktet syns.

Jag har inte så många helbilder av mig själv. Varför? ja precis av de anledningarna jag skrev ovan. Jag ville inte. Och om det blev någon så raderade jag dem snabbt. Nu tycker jag det är rätt synd. Nu vill man ha foto att jämföra med. Men så är det. Ett bra tips är ju att leta i andras telefoner, där kanske det finns bilder kvar som klarat sig undan delete-knappen!

Jag tycker inte jag är odräglig på något vis. Är bara lite extra självgod just nu. Och vet ni vad? Det får jag vara. Är grymt stolt över mig själv och min kropp. Tycker den är fantastisk. Och snygg. Så därför får jag lov att vara lite fåfäng ett tag och ta selfies till höger och vänster och visa före-efter-bilder hela tiden. Jag får det. För jag har varit överviktig hela mitt vuxna liv och för första gången är jag det inte!

Det var dagens tankar. Nu blir det jag och fyra ungar i ett varuhus fyllt av prydnadssaker och tomtar. Vad kan gå fel?

Ha en riktigt fin fredag!

kram

Louise

Sharing is caring!

1+

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg